Вітаю з хрестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди ангел-хранитель, направляє і допомагає у скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в світі і гармонії як із собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже вас!

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням їх прекрасного дитинку. Мені хочеться побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя і удачі у всьому. Нехай у вашій родині панують гармонія та затишок, а ще взаєморозуміння і повага. Сьогодні важливий день для вашого чудового синочка, тому мені хочеться в першу чергу привітати його зі святом, а також сказати, що він вів себе сьогодні просто ідеально, хоча йому було неприємно. Нехай він росте міцним і здоровим хлопчиком, домагається успіху у навчанні, в спорті, в роботі. Я впевнена, що він буде радувати вас своїми досягненнями. А з сьогоднішнього дня він буде перебувати під захистом Бога, а це дорогого коштує. Мені хочеться, щоб ви насолодилися цим прекрасним днем. Вдалого вам святкування! Нехай цей день принесе вам масу позитивних та приємних емоцій. Зі святом!

Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Хай ніжність зими і морозу тобі подарує гарний Новорічний подарунок – день твого Хрещення і доброго Ангела, що допомагає тобі у всіх справах і починаннях і оберігає тебе від життєвих помилок і зла, якого дуже багато в світі. Нехай добрі слова свого духовного наставника будуть тобі приємні, серце слухняно Божої волі, а розум співзвучний з християнськими чеснотами. Нехай любов дарує тобі багато чистих і світлих днів, нехай душі інших людей стають для тебе рідними і радують тебе своїм вдосконаленням і добротою, а ти будеш дарувати у відповідь ласку. Любов і добрі справи, немов ніжний і ласкавий світло ранкового сонця, немов ранковий поцілунок мами, немов ніжність доброї феї.